Outdoor tutkunlarının yanında olması gereken önemli aletlerden biri de çatal kaşık setidir. Normal çatal ve kaşık ya da bunların plastik olanları çok tercih edilmez. Genelde çatal ve kaşığın bir arada olduğu outdoor kompakt setler bu iş için en uygun aletlerdir. Vulcan (Free Soldier) Titanyum çatal-kaşık seti de bunlardan birisi.

Adı üstünde titanyumdan yapılmış. Bu dayanıklılık ve hafiflik demek. Temel işlevi çatal ve kaşık olsa da outdoor tutkunlarının elimin altında olsun çok da yer kaplamasın dediği birçok aletin yaptığı işi yapabilecek özellikler eklenmiş. Çatal ve kaşığa ilave olarak; şişe açacağı, konserve açacağı, kibrit ateşleyici, 5 kademe somun anahtarı, cetvel, tornavida, testere, halat keskisi gibi özellikleri bir arada ve birleştiğinde tek parça olarak taşınan 14.5cm uzunluğundaki bir sette birleştirilmiş.

[Edit: Sercio Atos:] Aslında bu ürünün çok ilginç bir hikayesi var. Bir akıllı arkadaş bu ürünü kopyalayarak, kickstarter gibi "startup" ürünlerin gerçeğe dönüşmesi için bağış toplayan bir platformda, sanki yeni bir ürünmüş gibi sunumunu yapıyor ve kısa sürede 15,000£ gibi bir bağış topluyor. Bazı bağışçılar hali hazırda Amazon.com ve eBay gibi ortamlarda satıldığını görüyorlar ve kickstarter'a şikayet mailleri yağıyor. Her ne kadar projesi hemen durdurulsa da, topladığı bağış arkadaşı fazlasıyla tatmin ediyor olsa gerek. 

Şimdi sizde bu ürünü kullanmak veya kopyalamak için satın almak isterseniz, öncelikle 44$ buluyor ve sonra tam burayı tıklıyorsunuz.