Çoklu alet kitleriyle ünlenen Amerikalı Cha-O-Ha Design firması bu sefer bisikletçiler için tasarladığı yeni çoklu alet kiti ile karşımızda. Kickstarter üzerinde bir proje olarak başlattıkları ve Cyclist Card (Cyclist Card System Multi Tool) adını verdikleri bu çoklu alet kiti iki temel parçadan oluşuyor. Ana parça (Cyclist Card, 82.6x52.4x2.4 mm boyutlarında ve 57 gram) bir kredi kartı şeklinde ve büyüklüğünde. İkinci ve yardımcı parça diyebileceğimiz parça (Auxiliary Front Handle Tool, 85 x 45 x 5 mm boyutlarında ve 113 g) ise bir anahtar kolu şeklinde. Her bir parçayı ayrı ayrı kullanılabilirken ihtiyaç duyulduğunda her iki parça aynı anda kullanılabiliyor.

Cyclist Card Çoklu Alet Kiti çok küçük boyutlarda olmasına rağmen iki düzineden fazla işlevi var. Levye, farklı boyutta alyan anahtarları, farklı boyutlarda yıldız ve düz tornavidalar, sıkma anahtarları cetvel, eğik fren disklerini düzeltmek için düzeltme çatalı, şişe açacağı, farklı boyutta jant teli için anahtarlar başlıca sayabileceğimiz işlevler.

Cyclist Card çoklu alet kitinin ana parçasının hammaddesi bir çeşit özel ve dayanıklı çelik olan CPM S35VN. Yardımcı parçası ise özel paslanmaz çelikten.

Cüzdanınızda ve cebinizde rahatlıkla taşıyabileceğiniz Cyclist Card Çoklu Alet Kitinin Kickstarter üzerinde ön sipariş fiyatı ise şu an için 35$. Proje bittiğinde ise satış fiyatı 60$ olacak. Erkenden sipariş vermek ve kit hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın. Bu kitin neler yapabildiğini görmek için ise mutlaka aşağıdaki videoyu izleyin.