Apple'ın yeni MacBook Pro'su tanıtıldıktan sonra birçok bilgisayar kullanıcısının dikkati dağıldı. Çünkü bi ellerinin altındakine baktılar bi de yeni MacBook Pro'ya. Müthiş tasarım, klavye üzerinde dokunmatik kontrol paneli falan filan derken hemen satın almak için Apple Store'a koştular. Fiyatı gördüklerinde ise cihaza daha bir eleştirisel yaklaşmaya başladılar tabi. (Ciğer-Kedi)

Şaka bir yana, yeni MacBook Pro gerçekten harika. Fakat iş bağlantı portlarına gelince biraz can sıkıcı olabiliyor. Sadece 4 adet Thunderbolt 3 USB-C girişi bulunan bu bilgisayara alışık olduğunuz gibi her elinize geçeni sokamazsınız. Hafıza kartı. USB 2.0, 3.0, HDMI kablosu, VGA kablosu hepsi elinizde kalır. 

HyperDrive bu soruna güzel bir çözümle karşımıza çıkıyor. Satın aldığınız MacBook Pro'nun rengine uyabilecek iki renk seçeneği ile gelen bu çoklayıcı, size tam 7 adet port sunuyor. HDMI, micro SD ve SD kart, 2 adet USB 3.1 ve 2 adet USB-C girişi her türlü ihtiyacınızı karşılayacak şekilde yerini almış. İster ikinci bir ekrana aktarma yapın, ister fotoğraf makinenizden çıkardığınız hafıza kartını kullanın. HyperDrive bilgisayarınızın güzel tasarımını bozmadan size bolca çözüm üretmeyi başarmış.  

Kickstarter'da fonlaması devam eden HyperDrive'a elinizi çabuk tutarsanız ön-sipariş ile $69 gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz. Piyasaya çıktığında $100 olacak, uyarmadı demeyin. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.