Bir haftalık süper bir çadır kamp tatili teklifi aldınız. Ne yaparsınız? 

Sizin yerinize ben cevap vereyim. Çantanızı doldurmaya başladınız. Telefon, tablet, fotoğraf makinesi, şarjlı fener, cep sobası, ısıtıcı, şarj ünitesi, çadır, mat, uyku tulumu, termos... listeniz uzayıp gider. Acil bir durum olursa  kesintisiz enerji sağlamak için ne kadar batarya gerekli? Beş mi, yoksa on mu? O zaman jeneratör de alalım. 

Ne zaman seyahat edecek olsak hayatımızı kolaylaştıran elektrikten vazgeçemeyiz. 

Outdoorcuların en büyük sıkıntılarından olan elektriğe, Kogalla LLC.'den muhteşem bir çözüm: Kogalla SSB2210 Solar Storage Bank (Kogalla Güneş Enerjili Şarj Ünitesi). Güneş enerji paneli ile ultra ince şarj ünitesi birleştirilerek elde edilen ürün sadece 793gr. ve kurulumu çok kolay. Dağın zirvesinde vereceğiniz 15 dakikalık molada fermuarını açıp güneş alan bir yere güneş panellerini sermeniz yeterli.Ekstra yapmanız gereken hiçbir şey yok. Teriniz soğumadan sizin için gerekli olan telefonunuzu şarj edebilirsiniz.

Kogalla'nın 10.000 mAh'lık şarj ünitesini güneşli bir havada 3-4 saatte doldurabilirsiniz. Bu sayede gece telefon, gps, şarjlı fener gibi aletlerinizi şarj edebilir USB'li kamp ışığınızı kullanabilirsiniz.

Bulutlu bir havada dahili bataryası ile kesintisiz şarj imkanı sağlar.

Ocak 2017 de piyasaya çıkan Kogalla Güneş Enerjili Şarj Ünitesi ile fark yaratmak sizin elinizde. Bizden yazıp haber vermesi. Indiegogo'da fonlaması başarılı bir şekilde devam eden Kogalla hakkında detaylı bilgi almak ve ön-sipariş fırsatları ile sahip olmak isterseniz tıklayın. Tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin.