Performansa dayalı her türlü etkinliğin vazgeçilmezi su. Kamp, yürüyüş, tırmanış gibi sırt çantalı etkinliklerde ne kadar su alacağınızı planlarken suyun ağırlığıyla beraber hesaba kattığımız diğer husus da su kabının kapladığı alan. Suyu biten kabı atamıyoruz malumunuz. Su bitince hafifleyen suluk, dolu haliyle işgal ettiği yeri aynen işgal etmeye devam ediyor. İşte bu noktada pratik bir ürün devreye giriyor: Hydrapak Stash Suluk.

Doğa yürüyüşüne çıktınız ve gideceğiniz yerde kaynak suyu olduğunu biliyorsunuz. Bir sürü yer işgal eden boş su kaplarını taşımak yerine 88gr. “hafifliğindeki” Hydrapak suluklarınızı çantanızın küçük ceplerine sıkıştırıyorsunuz ve böylece yer tasarrufu sağlıyorsunuz. İhtiyacınız olduğunda da kolayca açıp kullanıyorsunuz.

1 ve 0.75lt’lik iki modeli olan ürünün renk seçenekleri mevcut. Buruşturup ezdiğinizde düzgünce büzülüyor ve normal boyutunun dörtte birine kadar küçülüyor. Esnek ve dayanıklı bir ürün olan Hydrapak Stash sızdırmazlık garantisiyle 18$’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın. Tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin.