Apple cihazlarına uyumlu kaliteli yan ürünler üreten ElevationLab firması, iPad Pro için özel olarak tasarlanmış ayarlanabilir standı satışa sundu.

Stand, üzerine yerleştirilen iPad Pro ile birlikte bir çizim masası gibi ayarlanarak kullanıcıya konforlu bir kullanım imkânı sunuyor. DraftTable, kullanıcısının kollarını dayayıp konforlu bir şekilde kullanabilmesini sağlayan bir kol dayaması ve her masaya yapışabilen kaymaz silikon zeminli bir kalem standı ile birlikte geliyor.

Çelik ve kompozit polimer malzemeler kullanılarak üretilen DraftTable’ın bence en çok öne çıkan özelliği dayanıklılığı. Açılıp kapanan yaylı menteşeleri sayesinde istediğiniz açıya göre ayarlanabilen DraftTable, sürtünmeyi engelleyici tarzda dizayn edilen tabanı sayesinde kullanım esnasında kayma problemi yaşatmıyor.

iPad Pro’yu özellikle kalem ile yapılan çizim işlerinde ya da fotoğraf ve başka yaratıcı alanlarda aktif olarak kullananlar için kesinlikle faydalı olabilecek bir ürün. Ancak fiyatı konusunda bu kadar iyimser yorum yapamıyorum. 99$ fiyattan satışa sunulan ürünle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.