Cargo Works 15’’ Macbook dizüstü bilgisayarınızı, diğer Apple cihazlarınızı ve günlük yaşamınızda kullandığınız diğer eşyalarınızı taşımak için tasarladığı MacBook Pro Günlük Taşıma Çantasını (MacBook Pro EDC Kit) satışa çıkardı. Çantanın dış kısmında 5x4 MOLLE Matriks elastik gözler ilk bakışta dikkatinizi çekiyor. Matriks gözlere günlük hayatta anlık olarak ihtiyaç duyabileceğiniz ufak çaplı eşyalarınızı iliştirebilirsiniz. Yumuşak mikro fiber yüzeye ve çift katmanlı dolgu maddesine sahip fermuarlı ana bölüm ise 15 inçlik dizüstü bilgisayarları koymak ve korumak için.

Çantanın ön üst kısmında bulunan fermuarlı bölümü açtığınızda ise içinde daha küçük ve farklı büyüklükte elastik gözler ortaya çıkıyor. Bu bölümde iPad’inizi ve cep telefonunuzu güven içinde koyabileceğiniz özel gözler mevcut. Ayrıca bu bölümde günlük hayatta ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü ufak çapta donanımınızı, aksesuarınızı organize ve güvenli bir şekilde koymanızı sağlayacak yeterince göz bulabileceksiniz. Çantanın ön alt tarafında bulunan küçük fermuarlı bölüm ise mouse ve güç adaptörü gibi hacimli donanımınızı koymanız için düşünülmüş. Çantanın malzemesi 900D polyester kanvas kumaş ve askeri malzemelerde kullanılan dayanıklı özel naylon dokumadan.

Mobil ofis olarak kullanabileceğiniz, isterseniz elinizde isterseniz omzunuzda taşıyabileceğiniz MacBook Pro Günlük Taşıma Çantası hakkında detaylı bilgi ve satın almak için tıklayın. Çantanın fiyatı ise 69.90$.