Şehirden uzakta doğanın ücra köşelerindeyken işinizi kolaylaştırıp hayatınızı idame ettirmenizi sağlayan aletler vardır. Kürek, balta, çekiç, bıçak, testere vb. bir sürü alet yeri geldiğinde hayat kurtarıcı olabilir. Bu yüzden iyi bir kampçı veya dağ yürüyüşçüsü doğada kritik olabilecek bütün aletleri yanında götürmeyi ister. Fakat bu kadar çok aleti aynı anda yanında bulundurmak özellikle sırt çantalı gezginler ve doğa yürüyüşçüleri için imkansızdır. Fivejoy’dan Çok Maksatlı Kürek (Fivejoy Backcountry Survival Shovel) ise bu imkansızlığı kolaya çevirmek için tasarlanmış.

Fivejoy çok maksatlı kürek çok hafif ve kompakt yapısıyla kampçılar, doğa yürüyüşçüleri ve sırt çantalı gezginler için gerçekten mükemmel. Temel olarak kürek kısmı ve sap olmak üzere iki ana parçadan oluşan çok maksatlı küreğimizin kürek kısmını aynı zamanda bir balta, çapa, kanca ve çekiç olarak kullanabilirsiniz. Küreğin sapı ise birbirine bağlı birden fazla parçadan oluşuyor. Bu parçalar birbirinden ayrıldığında ortaya bıçak, testere, çakmak, şişe açıcı, paraşüt kordonu, tel makası gibi doğanın ortasındayken hayatınızı kurtarabilecek bir sürü alet ortaya çıkıyor.

Dayanıklı ve yüksek kalitede metallerden yapılan Fivejoy çok maksatlı kürek, açıldığında sadece 47,8cm ve çantanızda taşırken hissetmeyeceğiniz kadar bir ağırlığa sahip, sadece 640gr.

Çantanızda çok az yer kaplayacak şekilde tasarlanmış, çok yönlü, kaliteli, ergonomik ve dayanıklı bir yapıya sahip Fivejoy Çok Maksatlı Kürek’in fiyatı ise sahip olduğu bütün bu özellikleri düşününce gayet makul. Bu çok maksatlı, en kötü zamanlarda bile hayatınızı kurtaracak küreğin fiyatı şu an indirimde ve sadece 55$. Satın almak için tıklayın.