İddia ediyorum hayatınızı kolaylaştıran cep-boy aletler söz konusu olunca Cyfie Yakalama Kancası kadar işe yararını ve dayanıklısını bulamayacağınıza eminim. İnanın, yakalama kancalarının ne olduğunu ve ne işe yaradığını bilmeyenler dahi Cyfie’yi avucunun içine alır almaz ne işe yaracağını anlayacaktır.

Yüksek kalite SUS 304 paslanmaz çelikten yapılan Cyfie o kadar sağlam ki 250 kg’a kadar yük taşıyabiliyor ve üzerinde bulunan mıknatıslı yapı sayesinde 15 kg’a kadar olan bütün madeni cisimleri ya da madeni bir bölümü olan cisimleri çekip kendisine yapıştırabiliyor. Bu kadar büyük ağırlıklarla başa çıkabilmesine rağmen sadece 330 gram. Peki, Cyfie ile neler yapabilirsiniz? Cyfie’yi açık hava aktivitelerinde kullanabilirsiniz. Mesela Cyfie, bir ağaca veya dik bir tepeye daha rahat çıkmanızı sağlayabilir. Ayrıca yolda kalan bir aracı çekmekte veya uzanamadığınız bir yere düşürdüğünüz madeni eşyanızı geri almak için de kullanılabilir.

Hayatınızı en ummadık anlarda kolaylaştıracak Cyfie Yakalama Kancası’nın Amazon satış fiyatı ise 27.99$. Satın almak için tıklayın. Unutmadan söyleyeyim, Cyfie’yi satın aldığınızda yanında Cyfie’ye özel bir halatla gelmiyor. Bu nedenle Cyfie’yi alırken sağlam bir halat da sipariş etmeyi unutmayın.