Kış geldi, günler çok kısaldı malum. Ama güneşin erken batması işlerimizi yarım bırakacağımız anlamına gelmiyor. Bu yüzden elektrik olmayan ortamlarda iş lambaları her daim görev başında. Ama bazen yarım kalan iş her zamankinden büyük ve ciddi olabilir. Bu durumlarda etrafın gündüz gibi aydınlık olması gerektiğinden sıradan aydınlatma lambaları yeterli olmayabilir. Dünyaca ünlü endüstriyel donanım uzmanı Big Ass Solutions firması tarafından üretilen ve dünyanın pille çalışan en parlak lambalarından biri olan Big Ass Aydınlatma Lambası (The Big Ass Light Bar) büyük ve ciddi işlerin yarım kalmaması için özel olarak tasarlanmış.

5000 lümenlik aydınlatma sağlayan Big Ass özel tasarımı sayesinde 180⁰ bütün noktaları tamamen aydınlatıyor. Ayrıca Big Ass darbelere karşı ultra dayanıklı ve su geçirmez özel tasarıma sahip. Big Ass aydınlatma lambası sanayi tesislerinde, büyük iş yerleri gibi yerlerde; ilk müdahale, polis ve askeri ekipler tarafından kullanılmak için ideal olmakla beraber aynı zamanda outdoor aktiviteleri için mükemmel bir seçenek.

Şarj edilebilir pile sahip bu süper lamba 6 farklı aydınlatma derecesine sahip. En yüksek aydınlık derecesinde aralıksız 1.5 saat, en düşük aydınlık derecesinde ise 48 saate kadar aydınlatma sağlıyor. Sadece 1.4 kg ağırlığında olan ve size dilediğiniz anda cehennemin aydınlığını yaşatacak Big Ass Aydınlatma Lambasını 385$’lık ön sipariş fiyatıyla satın almak ve lamba hakkında detaylı bilgi için tıklayın.