Floarida'lı sanatçı Austin Mahone, süper araba koleksiyonuna bir BMW i8 eklemeye karar veriyor fakat paslanmış olarak nasıl görüneceğini merak ettiği bu yeni otomobilinin zamanla paslanmasını bekleyemeyecek kadar da sabırsızlanıyor. Doğa ananın bu konuda aceleci olmadığını anlayınca, aracına atladığı gibi kendisini MetroWrapz atölyesine atıyor. Hollywood filmleri için birçok efsane boya ve kaplama işi yapan bu firma, Austin'in isteğini duyunca şok olsa da, müşteri daima haklıdır felsefesi ile işe koyuluyorlar. 

BMW i8'in o harika görüntüsü üzerine yaptıkları kaplama ile gerçekten paslanmış bir aracı taklit etmeyi başarıyorlar. Yalnız şunu söylemeden geçmeyelim. Bu kaplama ellerinde hazır olan bir kaplama türü değil. Özel olarak kendileri imal ediyorlar. İşin ilginç tarafı ise yapılan kaplamanın gerçekten oksitlenebilir özelliğinin olması. 

Kaplama işi tamamlandıktan sonra, ön ızgara jantların uyumunu da altın rengi vererek harika bir şekilde tamamlıyorlar. Gözünden iki damla yaş dökülenler için belirtmeliyiz ki Austin, dilediği zaman bu kaplamayı çıkartarak aracını eski görünümüne döndürebilir. MetroWrapz'ın bu efsane başarısından sonra arabasını paslandırmak isteyecek birçok müşterileri olacaktır. Yazının sonunda iki güzel video sizi bekliyor.