Malumunuz kış geldi! Lakin doğada zaman geçirmeyi seven biri olarak ben yaz da olsa kış da olsa bu sevdadan vazgeçmem diyorsanız, size önümüzdeki kış aylarında çok yardımcı olacak bir önerim var. NOK Isıtmalı Yelek (NOK Heated Vest). Soğuk havalarda, ev ortamından uzak nereye giderseniz gidin istediğiniz anda size ekstra sıcaklık sağlayan NOK’un bu yelekleri kat kat giyinmenize gerek bırakmayarak sizi pofuduk şekerleme gibi görünmekten kurtaracak.

Her şeyden önce söylemek gerekirse, doğa tutkunları için özel olarak tasarlanmış, konforlu, ultra hafif ve karbon fiber ısı teknolojisi bulunduran bu yeleklerin ısı yalıtımı, dünyanın en tecrübeli ısı yalıtım maddesi üreticilerinden biri olan Thinsulate imzalı. (Thinsulate’i duyunca hemen bir sıcaklık hissi geldi demi). Yeleğin iç tarafında stratejik şekilde yerleştirilmiş ısı fitilleri, -25 ⁰C’de bile sizi sıcak tutacak bir ısı sağlıyor. Ayrıca yeleğin her iki tarafında bulunan gözenekli bölümlerle yeleğin her türlü koşulda hava alması sağlanarak kuru kalması düşünülmüş (Hepsi Thinsualte farkıyla).

Sadece 200gr’lık taşınabilir güç kaynağı ile şarj edilebilen NOK ısıtmalı yelekler, tek şarjla 10 saate kadar ısı sağlama kapasitesine sahip. Isı seviyesini ayarlayabildiğiniz bu yeleklerde düşük orta ve yüksek olmak üzere üç ısı seviyesi mevcut. Ayrıca taşınabilir güç kaynağı üzerinde bulunan USB çıkışı sayesinde telefonunuzu da şarj etme imkânına sahipsiniz. Son olarak NOK ısıtmalı yelekleri elde yıkamak ve kuru temizlemeye vermek gibi bir dert de yok, gönlünüz rahat bir şekilde çamaşır makinesine atabilirsiniz.

Soğuğun kitabını yazmış olan Norveçliler tarafından erkek ve kadın için ayrı ayrı tasarlanan NOK Isıtmalı Yelekler, Kickstarter üzerinde başlatılan bir proje ve fon toplama gayretleri başarılı olduğu takdirde 2017 Ağustos ayında piyasaya çıkması bekleniyor. Ön siparişle 102 $ fiyat avantajıyla bu yeleklere sahip olmak ve yelekler hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayın ve videosuna da bakmadan geçmeyin.