Piyasada birçok çok amaçlı alet kiti (multitool) bulmak mümkün. Dürüst olmak gerekirse, üretici firmaları farklı olsa da hepsi birbirine benzer aletler içermekte ve siz de takdir edersiniz ki bu aletlerin çoğu ayda yılda bir kullanılan aletler. Gerber bu durumun farkına varmış olacak ki, mühendislere, inşaat sektöründe çalışanlara, doğada yaşamayı sevenlere ve buna benzer birçok multitool kullanıcısına en çok kullandıkları aletleri sormuş ve ortaya gerçekten farklılık yaratan Gerber Center-Drive Çok Amaçlı Alet Kiti (Gerber Center-Drive MultiTool) çıkmış.

Yapılan araştırma soncu Gerber Center-Drive’da üç alete özel önem verilmiş. Bunlardan ilki, çok amaçlı bir alet kitinde bulunan dünyanın ilk gerçek boyutlu ve kendi ekseni etrafında dönebilen tornavidası (Ayrıca bu tornavida değiştirilebilir uçlara da sahip). İkinci göze batan alet ise tek başparmağınızla açabileceğiniz gerçek boyutlu yaylı pensesi. Üçüncü önemli parça ise piyasadaki çok amaçlı alet kitlerde bulunan bıçaklardakinden %30 daha büyük olan gerçek boyutlu bıçağı. Center-Drive’da bu üç aletin dışında, üç alete nazaran daha az sıklıkla kullandığımız, ama her an ihtiyaç duyacağımız eğe, tel kesici, şişe açacağı vb. gibi 11 farklı alet daha mevcut.

Bütün aletleri tek elinizle kullanıma hazır hale getirebileceğiniz Gerber imzalı Center Drive Multitool’u Amazon’dan satın almak için lütfen tıklayınız. Yok ben tam anlamadım, detaylı bilgi isterim derseniz şuraya tıklayabilirsiniz ve alttaki videoya da göz atabilirsiniz.