Kızlar sert erkek sever diye bir efsane vardır (Kendimden biliyorum bu bir efsane değil, gerçek). Sert erkek olduğunuzu kızlara göstermenin en kolay yolu ise havalı bir motosiklete sahip olmaktan geçer. Havalı bir kaska da sahip iseniz sizden daha sert ve serserisi yoktur.

Yıldız savaşları hayranları çok iyi bilir ki, zalim Boba Fett’i şeytani işleriyle beraber havalı ve belalı yapan taktığı başlıktır. İşte galaksinin en korkulan kelle avcısının başlığına benzer şekilde tasarlanmış HJC’nin RPHA 11 Pro Boba Fett kaskı (HJC RPHA 11 Pro Boba Fett Helmet) sizi her zamankinden daha serseri gösterecek.

Tabii görüntü olduğu kadar ses de var bu kaskta. Kaskın dış kaplaması karbon fiber, aramid lifli fiberglastan ve özel organik kumaştan yapılmış. Bu haliyle, inanılmaz derecede hafif hem de sağlam. Aerodinamik yapısı ve modern havalandırma sistemi ile daha fazla konforlu olması sağlanmış. Kaskın iç dokusu ise anti bakteriyel, rutubeti engelleyen, çabuk kuruyan, tamamen sökülebilir ve yıkanabilir bir kumaştan yapılmış. Kask hakkında detaylı bilgi almak ve daha sert bir görünüme sahip olmak için tıklayın. (Bu arada, ben çoktan sipariş ettim bile.)