Planet Unknown

21'inci yüzyılın sonlarına doğru, insanoğlu dünya üzerinde büyük bir kıtlık yaşamaya başlar. Daha fazla kaynak bulabilmek için diğer gezegenlere öncüler göndererek, yaşamaya elverişli olan yeni bir dünya bulma çabası içine girerler. Bu videomuz böyle bir zamanda kahramanlarımızın başına gelenleri anlatıyor. Oldukça eğlenceli, şiddetle tavsiye..


Stylo G x Jacob Plant “Bike Engine”

Bu da erkeğin kadına, kadının erkeğe değişik bir bakış açısı işte. Eğlenceli bir video müzik. Çok eğlenecüğük.


You Lose

Dünyanın çeşitli bölgelerinde, çeşitli insanların oynadığı, eğlendiği, çok çeşitli oyunlar var. Bu videoda da onlardan birini tanıtmak için hazırlanmış. Kısaca deliğe sokan kazanır felsefesi yatıyor oyunun içinde. Bizim buralarda ben pek görmedim ama siz oynuyorsanız bilmek isteriz. Nedir yani?


Borrowed Time

Yaşlı başlı bir adam. Bir şerif. İşinde başarılı ama kalbinin derinliklerinde yaralar var kapanmayan. Ne kıraran saçları, ne de buruşan elleri geçirmiyor acısını. Gidiyor o kazanon olduğu yere ve hatırlıyor bütün olanları. İzle.


Monsoon III (4K)

Çoğu zaman kurak olan Kuzey Amerika bölgelerine yılın belli dönemlerinde gelen muson yağmurları esnasında çekilen çok kaliteli bir video. Yağmur, şimşek, yıldırım, bulutlar. Time-lapse tekniği kullanılan videoda harika manzaralar ve doğanın dansı sizi büyüleyecek. Bas play'e.


POILUS (2016)

Tavşan kardeş, tavşan kardeş neden öldürüyorsunuz birbirinizi. Neyi paylaşamıyorsunuz. Havuç mu bütün problem? Çal mızıkanı oyna be ya!




Quarry

Bir deniz piyadesi, 1972 yılında evine dönmesiyle kendini sevdikleri tarafından dışlanmış ve halk tarafından şeytanlaştırılmış bir halde bulacaktır.

TeknOlsun, bu diziyi dizilab.com'da takip etmenizi tavsiye eder. 









Sully

Sully, 15 Ocak 2009’da arızalanan yolcu uçağını Hudson Nehri’ne indirmeyi, bir nevi imkansızı başarıp kahraman haline gelen pilot Chesley Sullenberger’i konu ediniyor. Kaptan Sully elverişsiz koşullarda uçağı Hudson Nehri'ne indirmeyi başarıp 155 yolcunun hayatını kurtarmıştı. Fakat her ne kadar medya ve halk tarafından usta uçuş yeteneği, cesareti ile gündeme gelse de bazı yetkililer tarafından açılan soruşturma nedeniyle itibarını ve işini kaybetme tehlikei ile yüz yüze gelecektir.