Çadır mı Hamak mı? Buyrun İkisini Birden Verelim!

Bir çadır alırken neye dikkat edersiniz? Hafiflik? Kompaktlık? Dayanaklılık? Genişlik? Yaşanabilirlik? Kammok’un uçan bir Lemur türünden esinlenerek tasarladığı ve Sunda adını verdiği yeni çadır hamağı (Kammok Sunda Tent Hammock) size bu özellikleri sağlamakla kalmayıp daha fazlasını sunuyor.

Her şeyden önce Sunda iki kişilik bir çadır. Çadır olarak kurulduğunda yaklaşık 2,5m uzunluğuna, 1,3m genişliğine ve 1m yüksekliğine ulaşıyor. 3,25m2 alanıyla ise kendi kategorisinde şimdiye kadar ki en geniş alana sahip çadır. Bununla birlikte, tek kişiyseniz ve çadır kurmak için düzgün bir zemin bulamadıysanız hamak olarak kullanmak için tam zamanı. Fermuarınızı da çektiniz mi, rahatlığınıza ne güneş ne de yağmur engel olabilir. Kısa bir geziye mi çıkacaksınız, yağmur yağma ya da havanın çok sıcak olma ihtimali mi var. Sunda’nın sadece bir tente olarak kullanılabilen ultra hafiflikteki kısmını yanınıza alarak yağmurdan ya da güneş ışınlarından korunmak için Sunda’yı bir tente şeklinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Çadır hamağın hemen göze batan diğer özelliği ise özel kumaşı. Sunda’nın kumaşı güneş ışınlarını ve ısıyı yansıtma kabiliyetine sahip Lumor denilen su geçirmez özel bir kumaştan yapılmış. Bu şekilde Sunda’nın içinde serin bir şekilde uyuyabileceksiniz.

Kammok’un bu yeni ürünün özellikleri sadece bu kadar değil, Daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız buraya tıklayın ve tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin. Bu arada, elinizi çabuk tutarsanız Kickstarter sitesinde devam eden kampanya vasıtasıyla yaklaşık $180 gibi bir fiyata Sunda’ya sahip olabilirsiniz. Satın almak için tıklayın.
[post_ads]
Edit: Kickstarter'da başarılı bir şekilde fon toplayan proje şu an kendi web sitesi üzerinden sipariş alıyor. Satın almak isterseniz tıklayın, stokların tükenmek üzere olduğunu da hatırlatalım.