Yapılan bir araştırmaya göre çalışanların yüzde 84'ü işinden memnun değil. 11 bin 350 kişi arasında yapılan ankete katılanların yüzde 72'si işini değiştirmeyi düşünürken, sadece yüzde 16'sı işinden memnun. Şimdi kendinizi düşünün; işinizden memnun musunuz?

Çocukluğunda süper kahramanları taklit eden Jullian Checkley, henüz 7 yaşında iken ilk kostümünü yaptı. Hayallerinin peşinden koşan bu kahraman; yaratıcı kişiliği ile bir çok film de model maker, sanat direktörü ve efekt yapımcısı olarak görev aldı. 

Bir elektrik mühendisi ile birlikte çalışan Jullian Checkley, tamamen kendi tasarımı olan 3D Batman kıyafetini yaptı.  Gerçeği ile birebir aynı olan Real Life Batman Suit; 23 özelliğe sahip. Bu özelliklerin başlıcaları:Kolundan gaz püskürtme (kolu belirtmek zorunda kaldım :)), sis bombası, ses bombası, 2000W stun gun, UV ışık, batman matarası gibi bir çok özelliğe sahip.

Çocukluğundan itibaren hayallerini yaşayarak Guinness rekorlar kitabına girmeyi başaran Jullian Checkley'in başarı dolu bir yaşamı olsa da siz yine de okuyun. En kötü devlet memuru olur istatistikleri yanıltmazsınız. Videoda kıyafeti tüm fonksiyonları ile tanıtıyorlar, izleyelim.