Havalı olmak deyince son 50 yıldır ilk akla gelenlerden biri kesinlikle James Bond filmleri. James Bond filmlerinde kullanılan tuhaf casusluk aletleri ve muhteşem arabalarla uzun uzun havalılığın kitabının yazıldığını sanırım kimse inkâr edemez. Artık sizin de James Bond filmlerindeki kadar havalı olma şanısınız var, Nasıl mı? Son James Bond Filmi olan Spectre’de kullanılan muhteşem oyuncaklardan biri olan Land Rover Defender 90 Spectre Edition’ına sahip olarak.

Londra merkezli Tweaked Automotive tarafından üretilen bu Land Rover, 2015 yapımı James Bond filminde kullanılan arabanın tıpatıp aynısı. Açıkca söylemek gerekirse Land Rover Defender 90 Spectre Edition bir arabadan çok bir canavar!

Niye mi? Şöyle ki, bu aracın 165 beygir ve 2200 cc’lik 4 silindirli bir turbo dizel motoru ve 35 inçlik lastiklerle beraber 365 torkluk devasa gücü Land Rover Defender 90 Spectre Edition’ı kesinlikle kusursuz bir canavara dönüştürüyor. Bu canavarla ister James Bond olsun ister siz olun başka bir araçla gitmeye cesaret edemeyeceğiniz yerlere gidebilir ve havalı olmayı dibine kadar yaşayabilirsiniz.

Son olarak aracın iç donanımındaki her bir parça satıcı firma tarafından kişiye özel hazırlanabiliyor. Land Rover Defender 90 Spectre Edition’ına sahip olmak isterseniz fiyat bilgisi ve iç, dış donanımda bulunması istediğiniz özellikler için üretici firmayla irtibata geçmelisiniz. Üretici firma ile irtibata geçmek için lütfen tıklayınız

[post_ads]