Geçen günlerde GoPro'nun katlanır drone modeli Karma'yı tanıtması ile beraber, piyasanın hakimlerinden DJI bu hamleden geri kalmadı ve DJI Mavic Pro'yu tanıttı. Mavic Pro'da tıpkı Karma gibi katlanabiliyor, fakat görünen o ki çok daha küçük boyutlara ulaşabiliyor. Katlandığında sadece bir su şişesi boyutuna kadar küçülen Mavic Pro'yu herhangi bir sırt çantasına atarak dilediğiniz yere rahatlıkla götürebilirsiniz.

4K video kaydı, kumandaya anlık görüntü aktarımı, yarım saate kadar batarya ömrü, 65km/s hıza kadar çıkabilme gibi dikkat çekici özelliklerinin yanında 12MP RAW formatlı portre veya manzara modu seçenekleri ile fotoğraf çekebilme gibi yetenekleri de var.

Beş adet kamerası, GPS ve GLONASS navigasyon sistemi, birkaç tane ultrasonik mesafe algılayıcı, 24 hesaplama merkezi Mavic Pro'nun içindeki hazineler. Otonom uçuş modu engellere çarpmanızı engellerken, yokuş yukarı takip, etrafınızda daire çizme gibi eski teknolojilere göre daha fazla gelişmiş bir eğlence kaynağı sizin olacak. $999 fiyatı ile satışa sunulan DJI Mavic Pro'yu satın almak için tıklayın. Tanıtımt videosunu izlemeden geçmeyin.