Klasik deri, nubuk vs. tarzı cüzdanlardan sıkıldıysanız eğer Dango size kesinlikle güzel bir seçenek sunuyor. Dango’nun yeni cüzdanı T01 Tactical bir cüzdanda farklılık arayan erkekler için mükemmel bir alternatif.

Dango’nun bu yeni cüzdanı CNC tezgâhında işlenmiş 6061 özellikli alüminyum alaşımlı bir gövdeye sahip. Lüks mikrofiberle astarlanmış hakiki deri ise, paslanmaz çelikten yapılmış cıvatalarla cüzdanın ana gövdesine montelenmiş. Yapımında kullanılan bu malzemeler sayesinde RFID özelliğine sahip. Yani cüzdanımız, kredi kartlarımızı ve kimliklerimizin kopyalanmasını önleyerek bilgilerimiz güvende tutuyor.

T01 Tactical Cüzdan bu kadar lüks tasarlanmasına rağmen sadece 57 gram ağırlığında ki, bu 143 gram olan bir İphone 6s’e göre baya bir hafif kalıyor. Ayrıca cüzdanımız toplam 12 karta kadar alabiliyor ve içinde 6 kart varken sadece 0,75 cm kalınlığında.

Cüzdanın bütün özellikleri bu kadar mı? Tabii ki değil. Cüzdanımızın en can alıcı özelliği ise günlük hayatınızda her an lazım olabilecek gövdesine kolayca monte edilebilir ve çıkarılabilir bir alet edevat kitine sahip olması. Kitte neredeyse yok yok. Kit, şişe açacağı, testere, bıçak dahil olmak üzere 10’dan fazla işleve sahip. Ürünün diğer özelliklerini ve işlevlerini görmek için aşağıdaki videoyu kesinlikle izleyin derim. 

Kickstarter üzerinde halen devam eden kampanyada hızlı davranırsanız $59 gibi bir fiyata bu cüzdana sahip olabilirsiniz. Ekim ayının sonlarına doğru piyasaya sürülmesi beklenen Dango Taktik Cüzdan ve Dango Çoklu Kit'in satış fiyatının $90 olması bekleniyor. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Edit : Amazon.com'da satışına başlandı. Satın almak isterseniz tıklayın.