Apple Watch'un piyasaya çıkışı ile beraber, bu güzel, şık ve akıllı saatinizle kullanabileceğiniz aksesuarlarda ardı arkasına tanıtılmaya başlandı. Biliyorsunuz ki, akıllı ürünleri korumak, şarj etmek ve kişiselleştirmek için tasarlanan ürünler bazen satışlarda ana ürünü bile sollayabiliyor. Bizde sizin için Apple Watch aksesurlarını araştırdık ve gerek şarj işlemleriniz için, gerek koruma ve kişiselleştirme ihtiyaçlarınız için en güzellerini bu yazıda toparladık. Gelin hep beraber inceleyelim.

1. Epik Dayanıklı Koruma sistemi




LUNATIK Epik, Apple Watch'unuzu sağlam, dayanıklı, ikonik ve her türlü duruma hazır bir hale getiriyor. Epik ile maceralarınızı yaşarken aklınızı kolunuzda taşıdığınız o pahalı saatinize odaklamanıza gerek kalmıyor. Biliyorsunuz ki her ne olursa olsun saatinize bir zarar gelmeyecek. Halen kickstarter kampanyası devam eden ürüne ön-sipariş ile $100 gibi bir fiyata sahip olmanız mümkün. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

2. Mophie Watch İstasyonu


Basitçe anlatmak gerekirse, Apple Watch'unuzu Mophie istasyonunun üzerine yerleştiriyorsunuz ve temas başlar başlamaz şarj işlemi de başlıyor. Saatinizi aldığınızda beraberinde gelen şarj kablosu bu istasyonun içerisine yarleştirilmiş. Kablo karmaşası, çizilme, dağınık bir görüntü sergileme gibi dertlerden sizi kurtararak şık bir şekilde Apple Watch'unuzu şarj edebiliyorsunuz. $59,95 olan fiyatı ile satın almak istiyorsanız tıklayın.

3. Click Kordon Adaptörü


Click, tamamen ve sadece Apple Watch için geliştirilen bir saat kordonu adaptörü. Bütün insanlar eşsizdir, tabi saatinizin de böyle olması lazım. Click ile standart 22mm saat kordonlarını Apple Watch ile birlikte kullanmanız mümkün kılınmış. Bu adaptörü satın alarak bütün mal varlığınızı saat kordonuna yatırmadan Apple Watch'unuzu kişiselleştirebilirsiniz. Paslanmaz çelik ve alüminyum seçeneklerinden birini tercih ederek $25'dan başlayan fiyatlarla işinizi rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıtıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.

4. Nomad Pod (Apple Watch için harici batarya)




























Pod, sahip olduğu 1800mAh kapasiteli lityum polimer bataryası ile Apple Watch'unuzu herhangi bir prize bağlı kalmadan 4 defa tam şarj edebilen bir harici batarya. Yolculuklarınızda, işinizde, kısacası elektriğe ulaşamadığınız her anda Apple Watch'unuzdan mahrum kalmamanız için daima yanızda taşıyabileceğiniz bir ürün. Sadece saatinizi değil diğer elektronik eşyalarınızı da üzerinde bulunan Type A portu ile şarj edebilirsiniz. $59,95 olan fiyatı ile satın almak isterseniz tıklayın

5. InvisibleShield


InvisibleShield fevkalade berrak, inanılmaz ince ve neredeyse tahrip edilemez. InvisibleShield ile gelişmiş bir kaliteli görüntü, cama benzer bir yüzey hissine sahip olacak böylece Apple Watch'unuzun ekranını korurken aynı zamanda canlı renklerden ve keskin görüntüden mahrum kalmayacaksınız. Sadece $14.99 olan fiyatı ile saatinizin ekranını hemen koruma altına almak için tıklayın.

6. NuDock Güç İstasyonu Lambası


NuDock Güç İstasyonu Lambası, güzel bir şekilde tasarlanmış ve iPhone ile Apple Watch'unuz için şarj etme ünitesi görevi görürken aynı zamanda şık bir aydınlatma çözümü olarak da size hizmet ediyor. $249 lan fiatı ile satın almak isteseniz tıklayın.

7. Casetify Apple Watch Kordonları


Apple Watch ile beraber satışa sunulan saat kordonları sizi ifade etmiyor ve standartlardan hoşlanmıyor musunuz? O halde Casetify'a bir göz atmalısınız. Instagram ve facebook fotoğraflarınızı kullanarak tamamen kendinize has Apple Watch kordonunuzu yaratabilir veya dünyanın her yerinden tasarımcıların oluşturduğu seçeneklerden birini seçebilirsiniz. Seçim sizin. $70 olan fiyatı ile ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın

8. Reserve Strap


Reserve Strap, Apple Watch'un en büyük sorunu olan bir gün bile dayanmayan şarj sorununa çözüm olarak geliştirilmiş. Bu saat kordonu hem seçiminize göre size şıklık katıyor hem de saatinizi %125 daha uzun süre ait olduğu yerde, yani bileğinizde tutabilmenizi sağlıyor. $249.99 olan fiyatı ile ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.

9. Nomad Stand


Hava taşıtlarının imalatında kullanılan dayanıklı ve hafif bir malzeme ile üretilen Nomad standı, ister masanızın üzerinde, isterseniz yatağınızın yanında Apple Watch'unuzu şarj etmek üzere geliştirilmiş şık bir istasyon. İlgilenenler için fiyatı $75. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.

10. Defense Edge


Defense Edge, alüminyum dış kısım ve kauçuk parçaları birleştirerek Apple Watch'unuzun özellikle kenar kısımlarını çizilmelere ve darbelere karşı korumak üzere geliştirilmiş. Tasarımdaki ayrıntı sayesinde basitçe takabiliyor ve çıkarabiliyorsunuz. Bütün Apple Watch boyutları ve çeşitleri için uygun versiyonları mevcut. Sadece $29.99 olan satış fiyatı onca para bayıldığınız akıllı saatinizi korumak için pek fazla görünmüyor. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.