Apple için reklam yapmak (Onlar zaten bu işi gayet iyi yapıyor.) veya bazı telefon kılıflarına sponsor olmak yerine iPhone 6'nızın arkasını e-ink görüntülü bir hale getirmek ister misiniz diye bir soralım? Bu fikir bizim hoşumuza gitti.

inkCase i6 iPhone 6 telefonunuzun arkasına 4.3 inç boyutlarında bir e-ink ekran ekliyor. Bluetooth aracılığıyla telefonunuza kablosuz olarak bağlanıyor ve bildirimler, hava durumu, batarya durumu,bisiklet ve spor aktivitelerinizin istatistiklerini telefonunuzdan hiç enerji almadan size gösteriyor. Direkt güneş ışığında bile çok net görüntü alabileceğiniz bu ekranın kendi bataryası ayrı. inkCase dayanıklı polikarbonat malzemeden üretilmiş ve iPhone 6'ya 4.2 mm gibi bir ilave kalınlık getiriyor. Sonuçta 11.1 mm kalınlığa ulaşıyorsunuz. Bu mevzu sizi rahatsız etmez ise bataryanızdan ciddi tasarruf edebileceğiniz bu kılıfı kaçırmayın. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

iPhone 5/5S ve 6 için daha önce tanıttığımız başka bir e-ink teknolojili kılıf ile ilgili yazımıza göz atmak isterseniz tıklayın.

Dahili olarak her iki tarafında da ekran bulunan YotaPhone 2 ile ilgili yazımızı okumak için tıklayın.