On yıllardır şanını koruyan japon yapıştırıcısı artık o kadar ünlü değil. Tahtını sallayan ve onun yerini on yıllarca sürdürecek olan yeni yapıştırma ve birleştirme çözümü ise Bondic. Bu yenilikçi yapıştırıcıyı kullandığınızda ortaya çıkan sonuca civarınızdaki arkadaşlarınızın "oooo!" "vaauuuuvv!" gibi tepkiler verdiklerini görecek ve omuzlarınızı kabartarak Bondic'in yaptıklarıyla gurur duyacaksınız. 

Dünyanın ilk sıvı plastik yapıştıcısı ünvanını alarak bir çok sorununuza çözüm bulmak için pazara giren Bondic, kullanmakta çok basit ve pratik. Yapıştırmak istediğiniz yüzeye biraz sıkım, sıvı bir şekilde çıkan eriyik plastik UV ışınlarıyla buluştuktan sonra (yani gün ışığı) saniyeler içinde katılaşarak inanılmaz sert bir plastik haline geliyor. Ahşap, plastik, cam, kumaş gibi değişik materyallerde kullanabilirsiniz. 

Bondic'in nasıl kullanıldığını gösteren tanıtım videosunu mutlaka izleyin. Sadece $19,99 gibi bir fiyata sahip olan Bondic süper güçlü yapıştırıcıyı satın almak isterseniz tıklayın.
[post_ads]