Giyilebilir teknoloji her geçen gün önemini ve pazardaki yerini artırdıkça önümüzdeki yıl bu konuda daha fazla yaratıcı ürün görmemiz mümkün olacak. Araştırmalarımız sonucunda favori giyilebilirimiz olmayı başaran bir ürün var. Cicret Bracelet, bileğinize taktığınızda kolunuzu dokunmatik bir tablete veya akıllı telefona çevirebilen bir cihaz.

Cicret Bracelet,ilk bakışta bir fitness bilekliği gibi görünüyor. Aslında onun yaptığı herşeyi yapabiliyor ama üzerine inanılmaz özellikler de eklemiş. Cihaz ön kolunuza doğru uzanan ve yan yana dizilmiş sekiz sensör barındırıyor. Kolunuzun üzerine yansıttığı Android arayüzü sayesinde akıllı telefonunuzda kullandığınız bütün uygulamaları kolunuzun üzerinde de kullanabiliyorsunuz. Akselerometre, titreşim, LED uyarı ışıkları ve akıllı telefonunuzla eşleştirebilmeniz için WiFi, Bluetooth ve Micro USB girişi barındırıyor. Cicret Bracelet'i kullanabilmeniz için bir akıllı telefona ihtiyacınız yok. Zaten kendisi yeterince akıllı. Bahsettiğimiz sadece senkronizasyon için. 

Kolunuza yansıtılan ekranın görüntü kalitesi ile dokunma tepkimesi geliştirilmeye ihtiyaç duyuyor. Fakat piyasaya sürülme zamanı olarak 12-18 ay gibi bir süreden bahseden firmanın bu konuda geliştirmeler ve iyileştirmeler yapabilmesi için bolca zamanı var. 

Cicret Bracelet, 16GB ve 32GB kapasiteli iki model çıkarmayı planlıyor. 400$ gibi bir başlangıç fiyatı ile piyasaya girebilir. Henüz bu alanda bir rakibi olmayan firmanın, ürünün çıkışına kadar daha bir çok değişiklik yapacağı düşünülüyor. Bakalım o vakit geldiğinde bileğimizde nasıl bir cihaz olacak. Meraklandık doğrusu!

Daha fazla görsel ve akılları baştan alan tanıtım videosu için yazının devamına hoppa!