Çadır kurmak her zaman zevkli bir işlem olmayabilir. Kazıkları çakmak, ipleri germek sonra aynı işlemi tersine yapıp çadırı sökmek falan… Peki, kendi kendine kurulup sökülebilen bir çadırınız olsun ister miydiniz? Eğer cevabınız evet ise sizi Air OPUS Şişirilebilir Çadırlı Çekme Karavan ile tanıştırayım.

Şişirilebilen çadır denince “ulan nasıl olur böyle bir şey?” demeniz muhtemel. İçi basınçlı hava ile dolu bir çadır canlanmış olabilir kafanızda. Çok uzatmadan olayın mantığını açıklayalım. Markanın “Air Pole Teknolojisi” dediği sistemde bir çekilebilir römork ve üzerinde şişirilebilen bir çadır bulunuyor. Çadırın iskeletini oluşturan direklerin yerine aynı işlevi görecek bir hava borusu sistemi yerleştirilmiş ve bu boru sistemine bir hava pompası bağlanmış. Düğmeye bastığınızda pompa çalışıyor, borular havayla doluyor ve çadır 90 saniye gibi kısa bir sürede kuruluyor. Vanayı açtığınızda ise kısa bir sürede sönüyor.

İçerisinde mutfak, oturma alanı ve yatma bölümünün bulunduğu karavanın önümüzdeki ay içerisinde satışa sunulması bekleniyor. Şimdilik fiyat konusunda bir açıklama yapılmamış.

Air OPUS Şişirilebilir Çadırlı Çekme Karavan ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.