Dünyadaki mevcut çadırlardan aradığını bulamayıp, "en süperini biz yaparız" diyerek şişirilebilir çadırı (Inflatable Tent) icat eden Heimplanet’in değerli çalışanları bu sefer de mevcut sırt çantaları arasında aradıklarını bulamamış olacaklar ki, bütün spor dalları, açık hava aktiviteleri ve günlük kullanım için en mükemmel çantayı yapmak için yola koyulmuşlar. Ortaya ise Heimplanet Motion Serisi Sırt Çantaları (Heimplanet Motion Series Avtive BackPacks) çıkmış.

Sırasıyla 20 ve 25 litre hacimli Arc ve Ellipse iki farklı seçenekle satın alabileceğiniz bu çantalarda rahat hareket etmeyi maksimum seviyeye çıkarmak için göze aşırı derecede çarpan gözler ve cepler konulmamış. Bütün fonksiyonel cep ve gözlerin saklı olduğu ve ihtiyaç halinde kolaylıkla ulaşabildiği bu çantanın ana bölümü su geçirmez YKK fermuarla açılıp kapanıyor ve ana bölümün içinde 15inçlik diz dizüstü bilgisayarını rahatlıkla koyabileceğiniz bir bölüm mevcut. Çantanın ön tarafında çeşitli büyüklükteki eşyalarınızı koyabileceğiniz esnetilebilir bir gözün olduğu bu çantalarda, ayrıca bir yanında değerli eşyalarınızı koyabileceğiniz su geçirmez fermuarlı bir cep, diğer yanında ise su şişeleri ve buna benzer eşyalarınızı koyabileceğiniz bir göz mevcut. Son olarak çanta hakkında söylenmesi gereken diğer önemli özellik ise kolay taşıma ve rahatlık için kullanıcı ile çantanın temasını minimum seviyede tutan 3 boyutlu yastıklama kullanılmış olması.

Heimplanet’in Kickstarter üzerinde başlattığı ilk proje olan Motion Serisi Sırt Çantalarından Arc modelini ön siparişle 145$, Ellipse ise 160$’lık avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz (Satın aldığınız takdirde Haziran ayında elinizde olacak). Satın almak ve detaylı bilgi için lütfen buraya tıklayınız. Aşağıdaki videoya da bakmadan geçmeyin derim.

Edit: Amazon.com'da $159,95 fiyatı ile satışı başladı. Satın almak isterseniz tıklayın.