LEGO ile oynamak için çok yaşlı olduğunuzu mu düşünüyor sunuz? Aslında hiç de öyle değilsiniz. EverBlock sunduğu kocaman LEGO blokları ile evinizi veya iş yerinizi dönüştürmek için üretildi. Bir girişimci, tasarımcı ve ticaret adamı olan Arnon Rosan, uzun yıllardan beri evindeki LEGO oyuncaklarından etkilendiğini ve onlarla neler yapabileceğini düşündüğünü söylüyor. Karşılaştığı çeşitli zorlukları LEGO benzeri bloklar ile çözebileceğini fark ettiğinde EverBlock'u kurmaya karar vermiş.  

Bu girişimci kardeşimiz, kendi buluşunu evinde modüler mobilyalar, oda duvarları gibi ihtiyaçları için kullanmaya başlamış bile. Görünen o ki halinden de oldukça memnun. EverBlock parçalarının montaj ve demontajı oldukça basit. Gerçekten oyun oynar gibi evinizi şekillendirebilirsiniz. Çeşitli renk ve ebatlarda sunulan EverBlock parçalarını birleştirerek oluşturabileceğiniz çözümlere sadece hayalleriniz sınır koyabilir. 

Şimdilik 30X15cm., 15X15cm. ve 7,5X15cm. boyutlarında üretilen blokları gelecekte çeşitli çatı sistemleri ile birleştirmeniz mümkün olacak. Karışık boyutlarda 29 parçadan oluşan EverBlock setini $163 gibi bir fiyatla satın alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.