İnternette gezinirken arada bir  gerçekten akıllara durgunluk veren bir şeyle karşılaşabiliyoruz. Bu kez de Stoke Models'dan Martin Aveyard'ın birinci sınıf malzemeler, ayrıntılara gösterilen titizlik ve hassas üretim ile inanılmaz derecede gerçeğe yakın elleriyle ürettiği araba modellerine denk geldik. Martin bunula da kalmayıp, bizi gerçekle illüzyon arasında bırakan akıllı fotoğrafçılık teknikleri ile modellerini destekliyor. 

Bu etkileyici model arabalar, piyasadaki başka hiçbir örneğiyle kıyaslanamayacak derecede başarılı. Modellerin tümü, efsanevi orijinallere (otomotiv tarihinde kilometre taşları oluşturan büyüleyici eski model arabalar) sonuna kadar sadık ve tarihi kayıtlara dikkatle bağlı kalınarak yaratılmışlar. Ne yazık ki, Martin sadece eğlence için bu modelleri inşa ediyor ve şu anda herhangi modelinin satılık olmadığını belirtiyor. Ayıp sana be Martin!

Bu inanılmaz gerçekçi modellerin bir kısmını sizin için bir araya getirdik. Daha fazlasını incelemek için Stoke Models Instagram hesabına göz atabilirsiniz.