İster normal işe gidiş geliş, ister gezinti kullanımı için olsun, hafif elektrikli motosikletler ve e-bisikletler şu sıralarda oldukça ideal seçenekler haline geldiler. Bunu kabul eden Kuzey Karolina merkezli start-up EROYbikes, tamamen yeni bir çift e-bisikletle kentsel hareketliliğe nihai çözümü tasarlamaya başladı.

Arc Hero ve Arc Nemesis olarak adlandırılan her iki model de, bir KKE BF-34 çift havalı çatal ve mono-şok telli 20” Kenda lastiklerin kullanıldığı tekerlerler, havacılık sınıfı 6061 alüminyumdan CNC ile işlenmiş monokok bir şasi etrafında inşa edilmiş. 

Her iki pedallı bisiklette de bulunan diğer dikkate değer unsurlar arasında Tektro Dorado 4P fren kurulumu, tam renkli ekran, özel salıncak tasarımı, Yükseltme sapına sabitlenmiş MTB tarzı gidonlar ve minimalist bir karıştırıcı tarzı koltuk seti yer alıyor. 

Yaklaşık 36kg ağırlığındaki Arc Nemesis, 48V'luk bir aküye bağlı 750 watt'lık bir göbek içi motor tarafından destekleniyor. 6 saatlik yeniden şarj süresiyle birlikte 65km'ye kadar bir menzil ve 40km/s'lik bir maksimum hız sağlıyor. Teraziyi 43kg ile deviren daha üst seviye Arc Hero, 60V Samsung pil paketinden beslenen 2.000 watt'lık bir göbek motorunu taşıyor. Böylece 65km/s maksimum hız ve 73km menzil için gerekli donanıma sahip olmuş oluyor.

2022'nin 2. çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanan EROYbikes Arc Nemesis ve Arc Hero sahibi olabilmek için, sırasıyla 3.500 $ ve 4.750 $ olarak belirlenen fiyat etiketleri ile ön sipariş verebilirsiniz. EROYbikes, standart üretim motosikletlerinin yanı sıra, çok çeşitli kişiselleştirme seçeneklerine izin veren custom motosiletler talep edebilmenize de imkan tanıyor. Arc Hero ve Arc Nemesis hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.