Elektrikli bisikletler bir yandan yükselirken klasik bisikletleri elektrikli bisiklete dönüştürme ile ilgili girişimler de dikkatimizi çekmeye devam ediyor. Daha önce burada UrbanX ve ELECTRON modellerinin tanıtımını yapmıştık. GeoOrbital da bu tarzda bir elektrik motorlu ön tekerlek modeli.

GeoOrbital’in ilk göze çarpan yanı tasarımı şüphesiz. Klasik bir bisiklet tekerinin aksine bilim kurgu filminden çıkıp gelmiş gibi duran bir tasarıma sahip.

Tekerleğin iki versiyonu mevcut; 700c (28/29 inç) ve 26-inç. 700c modeli ile tek şarjla 32 km’ye kadar yol yapılabiliyor. 26-inç modeli ile ise bu mesafe 19 km. Pedal desteği ile bu mesafeler sırasıyla 80 ve 48 km’ye kadar çıkabiliyor. Maksimum hız ise her iki modelde de saatte 36 km. Gidona takılan kumanda ünitesinden hızı kolayca ayarlanabiliyor.

60 saniye gibi bir sürede ön tekerleğin yerine takılabilen GeoOrbital, klasik bisiklet zevkinden mahrum kalmayım ama elektrikli bisikletin de bi tadına bakayım diyenler için olabilecek en iyi alternatiflerden.

GeoOrbital’in satış fiyatı 995$. Bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.

[post_ads]