Güneye bir sahil kasabasına yerleşmek birçoğumuzun hayalidir. O hayalde küçük bir tekne alıp denize açılmak ve balık tutmak da ayrı bir yer tutar. Tabii uygun bir tekne bulmak kolay iş değil. Ucuz alayım dersin iyi olmaz, iyi alayım dersin ucuz olmaz. Peki yok mu bunun bir orta yolu? Rapid Whale Mini Tekne (Rapid Whale Mini Boat) sizin orta yolunuz olabilir.

Sipariş üzerine inşa edilen yaklaşık 2 metre uzunluğundaki bu şirin teknenin inşasında lazer kesimden çıkmış üst kalite kontrplak ile 3D yazıcı ürünü parçalar kullanılmış. Satın aldığınızda kurulu bir şekilde size kargolanan Rapid Whale’in motor ve batarya gibi önemli parçaları ise opsiyonel olarak satılıyor. Batarya demişken Rapid Whale aynı zamanda elektrikli bir tekne. Yani, bataryasını şarj edip deniz maceranıza başlayabilirsiniz. Saatte yaklaşık 7 km hız yapabilen Rapid Whale sadece 30 kg.

Dalgalara karşı ayakta durması için özel bir tasarıma sahip Rapid Whale Mini Tekneye 950$’dan başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın.
[post_ads]