Yaşadığımız yüzyılda herkes için geçerli olabilecek bir "mutluluk" kavramı tanımı yapmak giderek zorlaşıyor. Bazen bir ekmek, bazen biraz uyku, bazen yeni bir akıllı telefon, bazen biraz koşu yapmak, bazen hunharca pedallamak, bazen ise gazı köklemek bizi eğlendirebiliyor, mutlu edebiliyor. Yaklaşık 4 yıla yakın bir zaman önce başladığımız yolculukta TeknOlsun TeaM olarak bizi heyecanlandıran ve sizi de heyecanlandırabilecek ürünlerin, araçların ve haberlerin peşinde koştuk. Mutluluğu sadece sahip olmakta değilde farkında olmakta da arayanların gözü, kulağı olmaya çalıştık. Teknolojik ilerlemelerin sadece akıllı telefon ve bilgisayar dünyasında değil macera kokan her alanda etkili olduğunu, yeni adrenalin kapılarının aralandığını, yeni bir yaşam stilinin oluştuğunu ve ülkemizin 21'inci yüzyıl erkeklerinin dünyadaki bu gelişmelerden mutlaka haberlerinin olması gerektiğini düşünerek elimizden geleni ardımıza koymadık. 

Polaris RZR RS1 tanıtımı amaçlı yazımıza bu şekilde başlamamızın nedeni son zamanlarda sosyal medya hesaplarımızda yaptığımız paylaşımlara yapılan bazı talihsiz yorumlar oldu. Elbette bu yorumların çoğunluğun hissiyatını yansıtmadığının farkındayız ama kısacık bir açıklama yapma isteği duyduk. Şimdi bu duygusallığımızı ve kırık kalplerimizi bir kenara bırakıp hemen konumuza dönelim.
[post_ads]
Polaris, tek koltuklu yep yeni RZR RS1 off-road aracının tanıtımını yaptı. Tek koltuklu olmasından da anlaşılacağı üzere Polaris RZR RS1'de ana fikir tamamen sizsiniz. Bu aracın sahip olduğu bütün gücü ve off-road yeteneklerini iliklerinize kadar hissedebilmeniz için merkezi konumlandırılmış sürücü koltuğuna oturduğunuzda, bu canavarı kendi vücudunuzun bir parçası gibi hissedeceğiniz kesin. Benzer yeteneklere sahip başka hiç bir araçta böyle bir duygu bulamazsınız. Bu küçük ve kompakt gövdeli Polaris RZR RS1 üzerinde önüne çıkan her engeli aşabilmesini sağlayan ve 110 beygir güç üretebilen bir motor mevcut. Bütün bu yeteneklere ve güce rağmen sadece $13,999 olarak belirlenen fiyatı (yurt dışı) off-road tutkunlarını Polaris bayilerinin önünde yatıya bırakacak türden. Polaris RZR RS1'in görsellerini ve tanıtım videosunu incelemeden geçmeyin.