Uzun yol yapmayı seven ve bu uzun yolu şehirden uzakta dere tepe demeden yapmayı seven bir bisiklet tutkunu iseniz mutlaka iyi bir bisiklet ekipmanına sahip olmalısınız, özellikle bir pompaya! Tabii bu bisiklet pompasının hafif ve aynı zamanda kompakt bir yapıda olması size rahatsızlık vermemesi ve sizi yormaması açısından önemli! İşte burada OneUp Component’’in EDC Bisiklet Pompası (OneUp EDC Pump) ön plana çıkıveriyor.

100cc’lik hacmi sayesinde defalarca pompaya basmak zorluğundan sizi kurtaracak OneUp Component EDC pompanın ağırlığı ise sadece 160 gram. Bunun yanında, EDC pompanın adının içinde EDC kelimesinin geçmesinin bir esprisi var. Dilerseniz ekstra bir ücret ödeyerek EDC pompanın içine yerleştirebilen ve bir bisiklet için gerekli temel ekipmanları bulunduran firmanın alet kitine (OneUp EDC Tool System) sahip olabilirsiniz. Pompanın içine yerleştirildiği için ekstra bir yer kaplamayan bu kitte 7 farklı alyan anahtarı, levye, jant anahtarları, düz tornavida, T25 Torx anahtarı gibi bir bisikletçinin temel olarak ihtiyaç duyabileceği hemen hemen bütün aletleri bulmak mümkün. Ayrıca kitin içinde lastiklerinizi hızlı bir şekilde yardım etmesi için 20g’lik bir Karbondioksit kartuşu da mevcut. Kitin toplam yaklaşık ağırlığı ise 90 gram.

Ayrı ayrı satın alabileceğiniz bu iki özel bisiklet ürününün her birinin fiyatı 59$. “EDC Pompayı” satın almak için buraya “EDC Alet Kitini” almak için ise buraya tıklayabilirsiniz.
[post_ads]