Yoğurdun faydalarının farkına varıp zamanında yoğurdu atalarımızdan çalan batı dünyası yoğurda yeni bir isim bulma zahmetine bile girmemişti. Batı dünyası o kadar tembel (!) ki bu sefer de yoğurdu kendileri yapmak yerine dünyanın ilk otomatik yoğurt yapan makinesini yaptılar, Adı ise Yomee (Yomee Automatic Yogurt Maker).

Aslında Yomee (Yomee Automatic Yogurt Maker) herkesin tahmin edebileceği bir ihtiyaçtan dolayı çıkan bir cihaz. Biliyorsunuz ki piyasadaki marketlerde birçok farklı marka yoğurt bulmak mümkün. Ama hiçbiri ev yapımı yoğurt kadar sağlıklı ve güvenilir değil. Bunun nedeni ise fabrika üretimi yoğurtlarda birçok katkı maddesinin mevcut olması. Dolayısıyla ev yapımı yoğurtlar kadar sağlıklı ve güvenilir değiller. Ama ne yazık ki evde yoğurt yapmak hayli zahmetli bir iş. İşte bu ihtiyaçtan dolayı ortaya çıkan bir buluş Yomee.
[post_ads]
Dünyanın ilk ev yapımı yoğurt yapıcısı Yomee ile yoğurt yapmak ise gerçekten de çok kolay. Yapmanız gereken Yomee’nin içine dilediğiniz kadar süt dökmek, zevkinize göre yoğurt çeşidini Yomee’nin akıllı telefon uygulamasından seçmek ve çalıştırmak, 6 saat sonunda sağlıklı, güvenilir, kendi yoğurdunuz yemek için hazır!

Bir IndieGoGo projesi olan “Yomee”ye 99$’lık ön sipariş fiyatıyla sahip olabilirsiniz. Detaylı bilgi ve ön sipariş için tıklayın.