İngiliz motosiklet firması Triumph genellikle Cafe Racer modelleriyle bilinse de “touring” modellerden tutun da “streetfighter” modellerine kadar geniş bir motosiklet portföyüne sahip. Anlaşılan o ki Triumph street racer kategorisine yeni eklediği 2018 Speed Triple serisi ile artık sadece Cafe Racer deyince akla gelmeyecek gibi görünüyor.

Şirketin şimdiye kadar ürettiği en hızlı streetfighter serisi olan Speed Triple serisine 150 beygirlik bir güç ile 117 Nm’lik bir tork ortaya koyan devasa bir 1050cc’lik motor bulunuyor. Bu etkileyici motor özelliği dışında daha anlık ve kesin sürüş imkânı sağlayan kablolu gaz pedalı, 5 farklı sürüş modu (rain, road, sport, track, rider-customizable), üst düzey denge sağlamakla birlikte arka tekerleği kolay temizlemeyi ve değiştirmeyi sağlayan geliştirilmiş tek taraflı swingarm ise dikkat çeken önemli detaylar. Serinin RS versiyonunda ise ekstra olarak Double ayarlanabilir Ohlins çatal ve ultra hafif sport susturucular bulunuyor.

2018 yılının ortalarında satışa çıkması beklenen Triumph Speed Triple serisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.
[post_ads]