Cafe Racer motosikletlerin üretiminin altında yatan felsefe bütün fazlalıklardan kurtularak hafif ve dolayısıyla hızlı bir motosiklet ortaya çıkarmaktır. Tabii fazlalıklardan kurtulayım derken hiçbir zaman kaliteden ve göz alıcı bir görünümden de ödün verilmez. Vincent Degano tarafından bir BMW R100 Mystic üzerine inşa custom ise bu felsefenin fazlasıyla gerçeğe dönüştüğü bir proje.

İlk bakışta parlak bakır kaplamanın gözümüzü aldığı Vincent Degano’nun custom motosikletinde uzun soluklu ve kayda değer bir çalışmanın yapıldığı kendini belli ediyor. Donör motosikletin hantal görünümünden uzaklaşmasını sağlayarak daha agresif bir görüntü kazanmasını sağlayan yeni ön kadro, yeni çatal ile motosikletin daha atik olması için tam kapsamlı bir bakımdan geçen motor ve karbüratörler custom’ın mükemmel hale gelmesi için ne kadar büyük bir çalışma yapıldığının sadece birkaç göstergesi

BMW R100 R Mystic dönüşümü Vincent Degano’nun custom işinde ne kadar yetenekli olduğunu gösteren bir proje. Görsellere bakın, bana hak verecekseniz!

[post_ads]