Çocukluğunda Jules Verne’nin “Denizler Altında 20 Bin Fersah” romanı okumuş biri olarak suların altı ilgimi çekmiştir. Denizler altındaki gizemli dünyayı keşfetmek için tüplü veya tüpsüz dalış iyi birer alternatif olsa da son zamanlarda oldukça popüler olmaya başlayan sualtı dronları ise daha zahmetsiz bir alternatif olarak ortaya çıktı.

Sualtı drone pazarına en son katılan ise Fifish P3 Sualtı Dronu (Fifish P3 Underwater Drone). 4K görüntü kaydedebilme ve 20 mega-pixel kalitede fotoğraf çekme özelliği bulunan Fifish P3, geniş görüşe sahip lensi sayesinde hiçbir şeyi gözden kaçırmıyor.

Su altında çektiğiniz görüntüleri telefonunuza indireceğiniz uygulaması ile anlık olarak izleyebileceğiniz Fifish P3’ü, ultra hassas kumanda kolu sayesinde 6 farklı yöne ve iki farklı hız modunda rahatlıkla yönlendirebileceğinizi unutmadan buraya yazayım.

Fifish P3 ile söylenecekler tabii ki bu kadar değil! Fifish P3’ün su altındaki en küçük noktayı bile görüntülemenizi sağlayan 4000 lümenlik bir aydınlatma gücü bulunuyor. Bu sayede belki “Kayıp Şehir Atlantisi” bulamayabilirsiniz ama kesinlikle belgesel tadında kayıtlar elde edeceğinizden emin olabilirsiniz.

Sualtı Drone piyasasının en son aktörü Fifish P3 hakkında detaylı bilgi almak için lütfen buraya tıklayın. Videolara da bir göz atın

[post_ads]