Apple’ın iPhone 8 ve X modelleriyle beraber ortaya çıkan kablosuz şarj etme özelliği birçoğumuzun hayatını kolaylaştırmakla birlikte birçok fırsatçı firmanın da gözlerini açtı. Gün geçtikçe teknolojikleşen hayatımız kolaylaştıracak ürün tasarımları ile adından söz ettiren Nomad de bu fırsatçı firmalardan kalitesi ile ve farklılığıyla öne çıkanlardan. İşte karşınızda Nomad Kablosuz Şarj Cihazı (Nomad Wireless Charging Hub).

iPhone 8 ve X dahil olmak üzere kablosuz şarja uyumlu tüm Android cihazları şarj etme özelliği olan Nomad Kablosuz Şarj Cihazı ile aynı zamanda üzerindeki dört farklı USB-C ve USB-A portu sayesinde dilerseniz tüm mobil cihazlarınızı kablolu olarak da şarj edebilirsiniz. Bu arada kablolar birbirine karışır diye sakın endişelenmeyin. Cihazın altındaki kablo düzenleme sitemi buna izin vermeyecektir.

Nomad Kablosuz Şarj Cihazı’nın fiyatı ise 79.95$. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın.

Benim telefonum kablosuz şarjı desteklemiyor diye üzülüyorsanız sizin için de bir şey bulduk merak etmeyin. Bütün telefonları kablosuz şarj edilebilir hale getirmek için ufacık bir aparat yeterli. Satın almak için tıklayın

[post_ads]