Gelişen teknoloji ile birlikte iyice hayatlarımızın daha bir karmaşık hala geldiği gerçek. Kimileri bu durumu iyi, kimileri ise kötü olarak değerlendirebilir. Çünkü teknoloji ile hayatımız gün be gün daha kolaylaşsa da diğer yandan teknolojiye olan bağımlılığımız da artıyor. Bunun en güzel örnekleri ise sahip olduğumuz telefon, tablet ve laptop gibi mobil cihazlarımız. Hayatımızı kolaylaştıran bu cihazlarla birlikte teknolojiye olan bağımlılığımız da arttı ve bu nedenle mobil cihazların bir an bile yanımızda olmaması bizlerde büyük yaralar açıyor. Eksikliği gidermek için en güzel ve en güncel çözüm ise powerbank olarak adlandırdığımız taşınabilir güç cihazları.

Piyasada birbirinden farklı birçok powerbank bulmak mümkün. Jackery Powerbar ise bu kervana en son katılan powerbank olarak nitelendirebileceğimiz cihazlardan. Dikdörtgen prizma şekliyle dikkatleri çeken Jackery Powerbar 20800mAh’lik gücüyle telefonlardan, tabletlerden, laptoplardan tutun da aklınıza gelebilecek normal akımla çalışan bütün mobil cihazları şarj edebilecek kapasitede. Jackery Powerbar’ın üzerindeki üç adet USB girişi ve Qualcomm 3.0 (Qualcomm Quick Charge 3.0) hızlı şarj girişin sayesinde aynı anda dört farklı cihazı şarj etme imkanını bizlere sunduğunu da söylemeden geçmeyelim!
[post_ads]
Gittikçe karmaşıklaşan ve hızlanan hayatımızda enerjimizi her zaman en üst seviyede tutmayı amaçlayan Jackery Powerbar’ın satış fiyatı ise 149.99$. Satın almak için lütfen tıklayın ve aşağıdaki tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin!