Giyim kuşam deyince pantolon, gömlek, kazak vs. derken listenin en sonlarında da olsa kemer mutlaka akla gelir. Bazıları sırf aksesuar amaçlı kullansa da kemerin birinci vazifesi amiyane tabirle pantolonunuzun aşağıya düşmesini engellemektir. SlideBelts yeni kemeri “Survival Belt”in pantolon düşmesini engelleme dışında çok daha önemli bir misyonu var, hayat kurtarmak!

Slidebelts Survival Belt’in toka bölümünde bütünleşik olarak dört farklı EDC aleti bulunuyor. Gerektiğinde hayatınızı kurtaracak bu aletler ise sırasıyla AUS8 çelikten üretilen bıçak, şişe açacağı, ateş başlatıcı magnezyum çubuğu ve LED fener.

EDC aletlerinin bulunduğu toka kısmı ayrılabilen Slidebelts’in yeni kemerinin diğer bir güzel özelliği ise üst kalite materyallerden yapılması nedeniyle en sert koşullara bile dayanıklı olması. Yani kırılma, yıpranma olmayacağı için bu eşsiz kemeri ömür boyu kullanabileceksiniz. Belki de torununuza miras bırakabilirsiniz!

Farklılık yaratan, şık ve gerektiğinde hayat kurtarma kapasitesi bulunan Slidebelts Survival Belt’in satış fiyatı ise 150$. Satın almak için lütfen tıklayın.
[post_ads]