Özellikle bıçak olmak üzere günlük hayatımızı kolaylaştıran EDC türü aletleri ile bilinen Gerber şimdiye kadar avcılara ve kampçılara hitap eden birçok koleksiyonuyla av ve kamp tutkunlarının dikkatini çekmeyi başarmıştı. Ama ne yazık ki Gerber balıkçılara hitap eden bir koleksiyon ortaya çıkarmamıştı. Şükürler olsun ki, Gerber balıkçılara hitap eden bir koleksiyonla sonunda çıkageldi ve anlaşılan o ki bu koleksiyonuyla olta balıkçılarının gönlünü en derinden fethedecek.

Gerber’in tatlı su olta balıkçılarına hitap eden yeni koleksiyonunda deyim yerindeyse bir olta balıkçısının ihtiyaç duyacağı olta ve kova dışında her şeyi bulmak mümkün. Balıkçı pensesi, fileto bıçağı, makas, düğüm çözücü, düğüm engelleyici, mengene, zoka ve daha nicesi bu koleksiyonda

Balıkçı çantasında fazla ve eskimiş aletlerinizden kurtulmaz isterseniz bu Gerber’in Olta Balıkçılığı Koleksiyonundaki aletlere 22$’dan başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Satın almak ve koleksiyon hakkında detaylı bilgi almak için lütfen buraya tıklayın. Eğer sıkı bir balıkçıysanız aşağıdaki videolara da bakmadan geçmeyin derim! Bu arada Gerber yakın zamanda deniz balıkçıları için bir koleksiyon da çıkaracak. O yüzden deniz balıkçıları üzülmesin!
[post_ads]