Eğer bir Apple Watch akıllı saatine sahipseniz, eşsiz ve havalı tasarımının yanında biraz nazik cihazlar olduğunu da anlamışsınızdır. Apple Watch'unuzu düşürmüş, bisikletinizin zincirine sürtmüş, masanın kenarına vurmuş, üzerine basmış olabilirsiniz. Bunca badirenin üzerine değerli saatiniz için bir koruma kılıfı ihtiyacı ortaya çıkmış olabilir. 

Şükürler olsun ki piyasada sizin gibi yerinde duramayanlar ve en dikkatli anlarında bile sakarlıklarından ödün vermeyenler için geliştirilmiş çok güzel Apple Watch koruma kılıfları ve kayışları mevcut. Tamam bir iPhone kılıfı sayısına ulaşmaz belki ama yine de yeterince seçenek olduğunu söyleyebiliriz. Yakın zamanda bir Apple Watch hediyesi almış veya kendinizi bu süper akıllı ve havalı saatle ödüllendirmiş olduğunuzu düşünerek TeknOlsun olarak bir piyasa araştırması yaptık ve en iyi 8 Apple Watch koruma kılıfını sizler için derledik. İster zamanınızı ofiste geçirin isterseniz bütün gün makineler arasında ellini yağdan esirgemeyen bir usta veya mühendis olun, seçilen bu 8 Apple Watch koruma kılıfından birisi mutlaka size uygun olacak emin olabilirsiniz. Şimdi listeyi acele etmeden inceleyin ve havanıza hava katacak, akıllı saatinizi türlü felaketlerden koruyacak bir tanesini seçin.

En İyi 8 Apple Watch Koruma Kılıfı


Benuo Apple Watch Series 3 Case

Benuo'nun bu basit Apple Watch Series 3 koruma kılıfı daha çok ekranını çizilmelere karşı korumak isteyenler için tasarlanmış. Sadece 0.3mm kalınlığı ve HD berraklığında yapısı sayesinde hem saatinizin tasarım detaylarını yok etmeyecek hem de onu ufak kazalardan koruyabileceksiniz. Yok sayılabilecek kadar az bir kayıpla dokunmatik özelliğini de kullanabilirsiniz. 







Spigen Rugged Armor Aple Watch Case

Ekran hassasiyeti ve kesikinliği konusunda hiç taviziniz yok mu? O halde Spigen'in şok korumalı Aple Watch koruma kılıfı tam size göre. Series 1, 2 ve 3 için uyumlu olan bu koruma kılıfı, sağlam yapısı ve 1.2mm yükseltilmiş esnek çerçevesi ile ekranınızı, sert çarpma, düşme gibi durumlardan rahatlıkla koruyabilecek tasarıma sahip. Siyah veya beyaz renk seçenekleri ile satın alabilirsiniz. 




Ocyclone Apple Watch Koruma Kılıfı ve Kordonu

Sadece koruma kılıfı ile kalmayıp bunu bir de sağlam bir kordon ile eşleştiren Ocyclone, Series 1, 2 ve 3 için uygun olan modellerini ihtiyaç sahiplerinin beğenisine sunuyor. İki iğneli kordon tasarımı ve yükseltilmiş çerçeveye sahip polikarbonat plastik koruma kılıfı Apple Watch'unuzu çizilme ve darbelerden koruyabiliyor. Saatinde hem akıllı özellikler hem de bir G-Shock görünümü arayanlar için biçilmiş kaftan diyebiliriz.




Supcase Apple Watch Koruma Kılıfı

Bu Apple Watch koruma kılıfı saatinizi çarpmlardan, düşmelerden ve çizilmelerden korurken aynı zamanda mükemmel tasarımı sayesinde bileğinizde bir sanat eseri taşıyormuş izlenimi verecek. Polikarbonat ve poliüretan materyalleri kullanılarak üretilen Supcase, hem iyi bir koruma hem de sıkı bir duruş vaat ediyor.




Caseology 42mm Vault Series 2 Koruma Kılıfı

Caseology, Apple ve Android cihazları için ürettiği sağlam kılıfları ile ün yapmış bir marka olarak pazardaki yerini sağlam tutmaya kararlı gibi duruyor. Caseology'nin geliştirdiği bu Apple Watch koruma kılıfı ise 42mm Series 2 modelleri için özel olarak üretilmiş. Tasarımı sayesinde bileğinizi o kadar güzel sarıyor ki saatinizin orada olduğunu unutmanız bile mümkün.




X-Doria 42mm Apple Watch Koruma Kılıfı

Bu Aple Watch koruma kılıfı bambaşka bir tasarıma sahip. Alüminyum koruma kılıfını kauçuk malzemeden üretilmiş kordon takip ediyor. Yüksek miktarda tarz ve uygun miktarda koruma vaat eden X-Doria koruma kılıfı sizin tercihiniz olabilir.




Lunatik Epik Alüminyum Koruma Kılıfı

Bu Apple Watch koruma kılıfı her iki dünyanın da en iyi izlerini taşıyor. Havacılıkta kullanılan alüminyum sayesinde çekici ve yüksek kaliteli bir izlenim uyandıran koruma kılıfını yine kaliteli bir deri kordon takip ediyor. İri ve taş gibi bir sat gövdesi, bileğinizi güzelce saran harika bir kordon ile birleşince her şey tamam olmuş.




42mm Apple Watch için Catalyst Koruma Kılıfı

Apple Watch'unuzu bir tanka dönüştürmek ister misiniz? O zaman bu koruma kılıfı tam sizlik. Series 2 ve 3 için özel olarak tasarlanan 810G standartlarınde düşme testleri ve 100 metre derinlikte su geçirmezlik testlerine maruz bırakılmış. İnanılmaz sağlam Catalyst Apple Watch Koruma Kılıfı, keskin duruşu ve şık tasarımı ile bileğinizde yer almak için sabırsızlanıyor.



İşte harika listemiz sona erdi. Peki ya siz kendinize uygun Apple Watch koruma kılıfını bulabildiniz mi? Liste dışı önerilerinizi yorumlarınızda bizimle paylaşmayı unutmayın.

[post_ads]