Piyasada birbirinden hünerli birçok çok maksatlı alet kiti ile karşılaşmak mümkün. Ama ne yazık ki bunların büyük bir çoğunluğu günlük hayatımızda yanımızda taşımak için uygun değiller. Hal böyle olunca ihtiyacım olduğu zaman yanımda olmayan çok maksatlı alet kitini neyleyeyim diyesim geliyor sevgili TeknOlsun okurları. Neyse ki benim bu küçük çaplı haykırışımı TAG duyup yardımı koştu.

TAG tarafından geliştirilen ve bir Kickstarter projesi olan SUPRA Çok Maksatlı Alet Kiti (TAG SUPRA Multitool) kredi kartı boyutlarına sahip olması sayesinde cebinizde rahatlıkla taşıyabileceğiniz bir çoklu alet kiti. SUPRA’nın kredi kartı ebatlarında olduğunu duyup da çok fazla bir işlevi olmayacağını sakın ha düşünmeyin. SUPRA bu kadar kompakt olmasına rağmen USB taşıyıcıdan, penseden, şişe açacağından tutun da bıçak ve alyan anahtarlarına kadar tam tamına 14 işlevi bünyesinde bulunduruyor.

Titanyumdan üretilmesi nedeniyle sadece 57 gram ağırlığında olan TAG SUPRA Çok Maksatlı Alet Kitinin Kickstarter ön sipariş fiyatı 64$’dan başlıyor. Detaylı bilgi ve ön sipariş için tıklayın.

[post_ads]