Doğanın derinliklerinde kamp yapmak eğlenceli her daim eğlenceli bir aktivitedir. Ama özellikle kara kış günlerinde de kamp yapmaktan vazgeçmeyen biriyseniz mutlaka sığınacak bir yere ihtiyacınız olacaktır. Sığınacak bir yer kimi zaman bir uyku tulumu ve çadır olabileceği gibi geliri belli bir meblağın üstünde olanlar için bir çekme karavan iyi bir seçenektir. Avustralyalı karavan imalatçısı Mars Campers tarafından üretilen Ares Çekme Kamp Karavan (Ares Camp Trailer) gerçek kamp, outdoor tutkunları için iyi bir çekme karavan seçeneği olabilir.

Piyasadaki birçok SUV tipi araçla çekilebilen Ares Çekme Kamp Karavanı oldukça hafif olmakla birlikte kalite yönünden ağır basan bir çekme karavan. Sürüş verimliliğini üst düzeye çıkarmak için aerodinamik bir şekilde inşa edilen karavanın kabinin iç kısmına girdiğimizde 8 kişinin aynı anda uyuyabileceği bir alan ile istendiğinde küçük portatif bir mutfağa dönüşebilen oturma alanı ile karşılaşıyoruz. Sıcak su sağlayıcı ve buzdolabı ise cabası.

Bağımsız yaylı süspansiyon sistemi, alüminyum ile kaplı galvanize edilmiş çelikten inşa edilen kabin kısmıyla off-road koşullar için her zaman hazır olan Ares Çekme Kamp Karavanı hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.

[post_ads]