Dalış tutkunları için uçsuz bucaksız sularda zaman geçirmek gibisi yoktur. Ama bazı dalış tutkunları için tüple dalmak yeterli olmayabilir. Neyse ki, Hover Star Aquajet H2 Water Scooter dalmaktan fazlasını isteyen dalış tutkunları için var.

Uzaktan bakıldığında bir “manta vatozu”nu andıran Aquajet H2 yan taraftaki kanatlarından tuttuğunuzda sizi çekerek herhangi bir efor sarf etmeden hem suyun üstünde hem su altında (Yaklaşık 18 m derinliğe kadar) ilerlemenizi sağlıyor. Nereye gideceğinizin kontrolünü sağa ve sola yönlendirebilerek yapabildiğiniz Aquajet H2’nin üç farklı hız modu bulunuyor ve en hızlı moddayken saate yaklaşık 17 km maksimum hıza sahip.

Yeterince sessiz bir motora sahip olması nedeniyle vahşi yaşama rahatsızlık vermesi neredeyse imkânsız olana Aquajet H2 önüne herhangi bir engel çıktığında üzerindeki mevcut sensörler sayesinde otomatik olarak duruyor. Ola ki herhangi bir kontrol kaybında ise yine otomatik olarak su yüzeyine kendisi çıkıyor.

Tek bir şarjla 100 dakika kullanabileceğiniz Aquajet H2’nin ön tarafında video kaydı yapabilmeniz için GoPro kamera yuvası bulunduğunu da özellikle belirtelim.

Bir indieGoGo projesi olan Aqua H2 Water Scooter hakkında detaylı bilgi almak ve 800$’dan başlayan fiyatlarla ön sipariş vermek için lütfen tıklayın.
[post_ads]