Piyasada birçok farklı markanın farklı model dronlarını bulmak mümkün. Bazı ufak detaylarda gizlenen farklılıkları olsa da üç aşağı beş yukarı hepsi aynı özelliklere sahipler. Drone dünyasında yerini almaya hazırlanan PowerEgg Aerial Drone ise tasarımı ve özellikleri ile standartlaşan drone piyasasına farklılık getirecek bir drone.

Pasif haldeyken büyük bir yumurtaya benzeyen PowerEgg aktif hale geldiğinde rotorları otomatik olarak açılıyor ve uçmaya hazır hale geliyor. Uçmaya başladığında ise üç eksenli gimbali üzerine oturtulmuş 360⁰ panoramik görüntü çekebilen 4K özellikli UHD kamerası ise eşsiz görüntüler çekmek için hazır olacak.

Yaklaşık 5 km’lik azami menzile ve 23 dakikalık uçuş süresine sahip PowerEgg Aerial Drone’un iki farklı kontrol cihazı bulunuyor. Birincisi diğer dronlardakine benzer klasik kontrol cihazı, ikincisi ise el hareketlerini drona aktararak kontrol imkânı sağlayan özel Maestro kontrol ünitesi (Gesture-Based Control).

Yumurta şeklindeki tasarımıyla dikkatleri çeken PowerEgg Aerial Dronu 1288$’luk fiyatıyla satın almak ve detaylı bilgi almak için tıklayın.
[post_ads]