Çok amaçlı alet kitlerinin oldukça fazla çeşidi mevcut. Amacınıza göre çeşitli özellik ve boyutlarda olanları seçip alabiliyorsunuz. Profesyonel tiplerin yanında bir de hobi tarzı olanları da mevcut. Puna da bu tarz bir ürün.

Görünüş itibariyle bir tüfeğe benzeyen Puna’yı anahtarlık olarak sürekli yanınızda taşıyabilirsiniz. Anahtarlık olmasının yanında ilave özellikleri de mevcut. Namlu kısmını gövdeden ayırdığınızda elinizde ufak kesme işlemlerinde kullanabileceğini bir neşteriniz oluyor.

Tüfeğin iki tane şarjörü mevcut. iki tarafı da gövdeye takılabilen şarjörlerin bir tanesinin ucu düz diğerinin ki de yıldız tornavida şeklinde. Bunlarla ufak çaplı vida açma/sıkma işlemlerini yapabilirsiniz.

Namlunun ucundaki susturucu görünümlü parçayı da yerinden çıkardığınızda bir adet mini tornavidanız oluyor. Bunu da saat ve gözlük benzeri ufak vidalı şeyleri sökmek için kullanabilirsiniz.

Puna bütün halde iken ayrıca gazoz açacağı olarak da kullanılabiliyor. Bir anahtarlıktan daha ne beklenirki?

Puna bir Kickstarter projesi. 29$ fiyatla ön sipariş verilebilen ürünün 2018 yılının Haziran ayında üretileceği belirtiliyor. İlave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]