Burada pek çok elektrikli kaykay tanıtımı yaptık. Her geçen gün yeni bir modeli çıkmaya devam ediyor. StarkBoard akıllı elektrikli kaykay da bunlardan biri.

StarkBoard kaykayın en ilginç tarafı “akıllı” olma özelliğinden kaynaklanıyor. Kaykayın uzaktan kumandası falan yok. Peki nasıl yönetiliyor?

Kaykay üzerindeki ağırlık ve hareket sensörleri ile kullanan kişinin ne yapmak istediğini anlıyor ve buna göre hareket ediyor. Mesela kaykaycı ileri yüklendiğinde StarkBoard ileriye doğru hareket ediyor. Yine durmak istediğinde hareketi algılıyor ve duruyor. Yani özetle normal bir kaykay sürülürken yapılan hareketler ne ise StarkBoard için de geçerli.

Teknik özelliklerine bakarsak; ön tekerlekleri içerisinde bulunan hub motorlarla hareket ediyor. Tek şarjla gidebileceği toplam mesafe yaklaşık 19 km. Ulaşabileceği maksimum hız ise saatte 32 km.

StarkBoard akıllı elektrikli kaykay bir Indiegogo projesi. 2018 yılının Şubat ayında üretime geçeceği belirtilen kaykayın ön siparişle satış fiyatı 549$. İlave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]