İşte karşınızda Lauva Retro-Inspired E-Bike. Barselona'dan ilham alan geliştiriciler sizi birçok yere taşıyabilecek aynı zamanda da retro tasarımı ile tarzınızı zenginleştirecek bir elektrikli bisiklet geliştirmek için yola çıktıklarında bu kadar hoş bir bisikletin ortaya çıkacağını hayal etmiyorlarmış. Ama işin sonunda kendilerinin bile aşık olduğu Lauva E-Bike ortaya çıkmış. 

Sizi sadece A noktasından B noktasına taşımak için değil, kalbinizin en ücra köşesini fethetmek için geliştirilen Lauva E-Bike, ultra hafif kadrosu ve güçlü elektrik motoru ile tek bir şarjla sizi 70km mesafeye ulaştırabiliyor. Dışarıdan bakıldığında kocaman bir batarya göremeyeceğiniz için elektrikli bisiklet olduğunu anlamanız pek mümkün değil. Bu tasarım anlayışı da onu hem teknolojik hem de sanatsal bir bisiklet haline getiriyor. Eşsiz güzellikteki tasarımının yanında, üzerinde bulunana USB portu ile cihazlarınızı şarj edebilir, dahili dijital ekranı ile sürüş modu, batarya seviyesi ve kalan menzil gibi bilgileri takip edebilirsiniz. 

Son olarak söylecenecek şey ise Lauva E-Bike'ın patlamaz lastiklere sahip olduğu ve hayırseverliği. Satılan her bisikletten elde edilen gelirin bir kısmı Lion Whisperer isimli organizasyona gönderiliyor. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.
[post_ads]