Bir kamp tutkunuysanız şu soğuk kış günlerinde bile kamp yapmaya gittiğinize eminim! Siz de takdir edersiniz ki, yaz aylarında kamp ateşi önemli olsa da özellikle kış aylarında yapacağınız bir kampta ateş çok daha hayat memat meselesi haline gelir. Tabii outdoor faaliyetinizde kışın ateş yapmak yazın ateş yapmak kadar kolay değildir. Kışın yağmuru, karı, rüzgârı derken ateş yapmak hayli yorucu bir hale gelebilir!

UCO Titan Kibrit Seti (UCO Titan Stormproof Match Kit) sayesinde ister yağmur olsun ister kar olsun isterse en sert rüzgâr olsun en sert outdoor ortamlarında bile ateş yakmakta zorlanmamanız için geliştirilmiş özel bir outdoor seti. 12 adet kibrit ve üç adet ateşleme kağıdının bulunduğu sette her bir kibrit en sert hava koşullarında bile 25 saniye boyunca kesintisiz yanabiliyor. Hatta kibritleri yanarken suyun içine çıkarıp soksanız bile çıkardığınızda yanmaya devam ediyor.

Satın aldığınızda özel su geçirmez kutusu ile beraber gelen kampçı dostu UCO Titan Kibrit Setini 8,93$’lık fiyatıyla satın almak için tıklayın.
[post_ads]